evimed-ca
RESTAURADORS
Vull saber-ne més

A) Avantatges de l’acreditació


1

La millora de la imatge corporativa de l'establiment mitjançant un distintiu com a promotor d'alimentació mediterrània i saludable.

2

La difusió dels establiments a través de l’elaboració d'una guia d'establiments publicada a la web Sabor del Mediterrani i la presència en els mitjans de comunicació.

3

L'edició a la web Sabor del Mediterrani de les receptes dels establiments acreditats (opcional).

4

La possibilitat que el restaurador acreditat pugui assistir a sessions informatives sobre alimentació mediterrània (xerrades, tasts de productes, etc.).


B) Requisits

Els criteris per acreditar el restaurant són els següents:

1

Compliment obligatori de caràcter no alimentari.

2

Compliment obligatori de caràcter alimentari.

3

Compliment opcional de caràcter alimentari.


C) Passes per acreditar-me

El procés d’acreditació en línia és molt simple. Només s’han de seguir aquestes passes:

  • 1r

    Full de sol·licitud

    S’han d’emplenar les dades d’afiliació referents a l’establiment i fer-ne una descripció breu.

  • 2n

    Qüestionari d’aliments i tècniques culinàries

    Qüestionari d’aliments i tècniques culinàries emprades en l’elaboració dels plats de la carta i/o del menú.

  • 3r

    Menú / Carta

    Adjuntar el menú de les dues darreres setmanes i / o la carta actual.

  • 4t

    Recepta mediterrània

    Recepta mediterrània (optatiu): explicau una recepta d’estil mediterrani la qual voleu promocionar a través d’aquesta web. Enviau també una fotografia del plat acabat.

  • Fotografia de l'establiment.

    Adjuntar una fotografia de l'establiment.