* Obligatori
Sol·licitud en línia
1
Nom de l’establiment
*
Esta pregunta es obligatoria.
2
Núm. de registre sanitari
Esta pregunta es obligatoria.
3
Nom i llinatges de la persona responsable
*
Esta pregunta es obligatoria.
4
Raó social
Esta pregunta es obligatoria.
5
Adreça de l’establiment i localitat
*
Esta pregunta es obligatoria.
6
Telèfon
*
Esta pregunta es obligatoria.
7
Correu electrònic de la persona de contacte
Esta pregunta es obligatoria.
8
Pàgina web
Esta pregunta es obligatoria.
9
Capacitat de l’establiment (nombre de comensals per torn)
*
Esta pregunta es obligatoria.
10
Horari d’obertura al públic
*
Esta pregunta es obligatoria.
11
Breu descripció del tipus d’establiment i cuina oferta (tenint en compte que aquesta informació sobre l’establiment es penjarà en el web de Sabor del Mediterrani)
Esta pregunta es obligatoria.
Qüestionari
1
Per amanir, utilitzau i oferiu oli d’oliva verge?
*
Sí
No
Esta pregunta es obligatoria.
2
Per cuinar, usau oli d’oliva o de gira-sol amb alt contingut d’àcid oleic (mínim del 70 % d’àcid oleic)?
*
Sí
No
Esta pregunta es obligatoria.
3
Oferiu alguns productes integrals (pa, pasta, arròs o altres)?
*
Sí
No
Esta pregunta es obligatoria.
4
Oferiu algunes postres amb lactis amb baix contingut en greix (semidesnatat o desnatat?)
*
Sí
No
Esta pregunta es obligatoria.
5
Donau la possibilitat de dosificació per copes o unitats individuals en relació amb el consum de begudes alcohòliques (vi, cava o cervesa)?
*
Sí
No
Esta pregunta es obligatoria.
6
Oferiu preparacions culinàries que no requereixen l’addició d’una gran quantitat de greix?
*
Sí
No
Esta pregunta es obligatoria.
7
Prioritzau la utilització d’aliments frescs, de temporada i /o de producció local?
*
Sí
No
Esta pregunta es obligatoria.
8
Incloeu en la vostra oferta propostes de la gastronomia tradicional i local?
*
Sí
No
Esta pregunta es obligatoria.
9
Soleu prioritzar guarnicions de segons plats amb verdures i hortalisses?
*
Sí
No
Esta pregunta es obligatoria.
10
Oferiu la possibilitat de servir “mitges racions” o “mig menú”?
*
Sí
No
Esta pregunta es obligatoria.
11
El client té la possibilitat de triar plats cuinats als quals no s’ha afegit sal (“opcions sense sal”)?
*
Sí
No
Esta pregunta es obligatoria.
12
Oferiu plats de cuina tradicional mediterrània de temporada que no apareixen en la carta / en el menú? En cas afirmatiu, indicau-los. En cas negatiu, escriviu NO
*
Esta pregunta es obligatoria.
13
Garantiu que hi hagi peces de fruita fresca variada i de temporada que no es recullen en la carta / en el menú?
*
Sí
No
Esta pregunta es obligatoria.
14
Oferiu aperitius saludables (olives, fruits secs sense sal, crus o torrats)?
*
Sí
No
Esta pregunta es obligatoria.
15
Els clients poden triar la llet semidesnatada o desnatada per al cafè/te...?
*
Sí
No
Esta pregunta es obligatoria.
* Enviau el menú de les dues darreres setmanes i/o la carta actual al correu electrònic
e-alvac@dgsanita.caib.es
RECEPTA MEDITERRÀNIA (OPCIONAL)
1
Nom de la recepta
Esta pregunta es obligatoria.
2
Classificau la recepta en algun dels grups següents
Amanides
Verdures i hortalisses
Patates, pasta i arròs
Llegums
Carn i ous
Peix
Postres
Esta pregunta es obligatoria.
3
Nombre de persones
1-2
3-4
5-6
> a 6
Esta pregunta es obligatoria.
4
Ingredients
Quantitat i nom dels ingredients:
Esta pregunta es obligatoria.
5
Elaboració
S’ha d’esmentar, sempre que sigui necessari, el temps de cocció, la temperatura i la tècnica de cocció. .
Esta pregunta es obligatoria.
Mai enviïs contrasenyes a través de Formularis de Google.