C.S. Lloseta

Dades

Rutes: 1

Lloseta:
3.700 m.

Dificultat:
BAIXA

Símbols

Centre de salut

Bancs, descans

Exercisis adults

Mirador

Parc infantil

Parcs, jocs, bancs

Pendent considerable

Piscina

Poliesportiu municipal

Zona de vianants

Informació

Lloseta és una població enclavada a la comarca del Raiguer, en el cor rural de l'illa, al peu de la serra Tramuntana. La topografia mescla la zona nord muntanyosa i la zona sud plana. Està molt ben comunicada a través del tren.

S'hi celebren diverses festives i esdeveniments molt interessants com són "Sa Rua" per carnaval, "sa Fira de sa Sabata" el juny, "la Mare de Déu de Lloseta " el mes de maig i "el Cocó" el primer dimecres després de Pasqua.

Quant a cultura, destaquen les activitats que es fan en el teatre com ara les "Nits cúbiques" i el Palau d'Ayamans, a més d'una variada oferta de restauració que fan de Lloseta una població molt atractiva per ser visitada.

La ruta proposada és senzilla i pràcticament plana de 3,7 km; en el trajecte hi ha 3 parcs infantils, una zona per a exercicis d'adults i zones de descans. Recorre una bona part del centre urbà: passa pel teatre, envolta els jardins del palau d'Ayamans, l'avinguda principal de Lloseta, l'avinguda del Cocó, amb les vistes incomparables a la serra de Tramuntana i transcorre per una petita zona rural a través del camí de Son Ramon. Com a alternativa hi ha l'opció de reduir la ruta a 2,6 km, passant per una zona de vianants. En definitiva, un recorregut per gaudir en un paratge únic.

Participants en el disseny de la ruta

- Agrupación de ball de bot Estel del Cocó
- Associación de Persona Mayores
- Associación cultural Ni verd ni madur