C.S. Casa del Mar

Dades

Rutes: 1

Casa del Mar:
3.190 m.

Dificultat:
BAIXA

Símbols

Centre de salut

Bancs, descans

Exercisis adults

Bicisenda

Parada autobús

Parcs, jocs, bancs

Pendent considerable

Informació

El CS Casa del Mar es troba ubicat en una de les zones més conegudes de la ciutat de Palma.

Algunes, com ara el Passeig Marítim, la Llotja i el nucli antic, estan plenes d'història i presenten una arquitectura digna d'admirar-la. Per això, ho paga passejar per aquests carrers estrets i descobrir tots els seus encants.

En els voltants hi ha edificis tan emblemàtics com són el Consolat de Mar, la Llotja, la Catedral, l'Almudaina i el Palau Solleric, entre d'altres. A més, disposa d'una de les zones comercials més àmplies i conegudes de l'illa de Mallorca: el passeig d'arbres que s'ha convertit en la «milla d'or» de la ciutat. Durant els darrers anys, el passeig del Born s'ha convertit en el carrer més visitat i amb gran atractiu comercial.

Palma és una ciutat plena de cultura. Hi ha un gran nombre de galeries i museus. En aquesta zona es troben es Baluard i el Palau March, que ofereixen diverses exposicions i concerts de música clàssica durant tot l'any.

Aquí convergeixen diverses barriades com la de del Puig de Sant Pere, es Jonquet, Sant Nicolau, Sant Jaume i la Rambla, cadascuna abanderada per una parròquia que normalment dona nom a la barriada.

Per tot això, el passeig per aquesta ruta saludable ofereix grans dosis d'història, de cultura i de diversitat a tota persona que en vulgui gaudir.

Participants en el disseny de la ruta

- Usuaris del centre de salut
- Centre de Salut
- Direcció General de Salut Pública i Participació