C.S. Es Blanquer

Dades

Rutes: 1

Crist Rei:
2.800 m.

Centre:
3.500 m.

Dificultat:
BAIXA

Símbols

Centre de salut

Exercisis adults

Poliesportiu municipal

Pendent considerable

Piscina

Parcs, jocs, bancs

Parc infantil

Participants en el disseny de la ruta

- Usuaris del centre de salut
- Assoc. Fibromiàlgia d'Inca
- Policia Local d’Inca
- Assoc. de Veïns So Na Monda
- Assoc. de Gent Gran “Es Lledoner”
- Casal de Joves / Assoc. Crist Rei
- Club de Pensionistes d’Inca
- Creu Roja Inca
- Assoc. de Dones d’Inca
- Donants de Sang d’Inca / Dóna Vida Balears
- Assoc. 3a edat Llar de Padrins
- Ajuntament d’Inca
- Equip d’Atenció Primària

Informació

La ciutat d’Inca, capital de la comarca des Raiguer, està situada en el centre de l'illa de Mallorca. La comunicació excel·lent la converteix en un lloc molt accessible mitjançant el transport públic. Són moltes les activitats i els indrets d'Inca que conviden a caminar per la ciutat.

Multitud de cites culturals i esportives omplen el calendari dels inquers al llarg de l’any. La ruta discorre pels carrers i per les avingudes del nucli urbà, que tots els dijous s’omplen de gent atreta pel seu conegut mercat.

Durant el trajecte proposat, d’una dificultat mínima, trobarem punts d’interès arquitectònic, comerços de tot tipus, parcs i carrers d’ús prioritari per a vianants.

D’altra banda, la ruta de Crist Rei comença en el centre de salut es Blanquer per transitar la barriada de Crist Rei. La zona és el resultat de l’expansió urbanística que ha experimentat Inca al llarg de les darreres dècades. És una zona majoritàriament residencial. Els carrers amples i els recursos urbans la converteixen en una zona perfecta per caminar.

Durant el trajecte, travessam diferents instal·lacions esportives, seus socials, parcs i comerços. Les vistes de la serra de Tramuntana ens acompanyen durant gran part de la ruta i ens recorden per què som en el cor de la comarca des Raiguer.