PRIMAVERA
FRIT MALLORQUÍ DE PEIX I MARISC PÈSOLS | ESCOLA D’HOTELERIA
BURBALLES DE LLEBRE I CARXOFA CARXOFA | PAU NAVARRO
COCARROIS INTEGRALS DE PATATA PATATA | JAUME OLIVER
POTATGE DE VIGÍLIA CIURONS | ESCOLA D’HOTELERIA
SOPES ESCALDADES JULIVERT | MARGA COLL
EMPANADA DE PEIX PEBRE BORD TAP | MARGA COLL
CARAGOLS AMB ALLIOLI CARN | CATI PIERAS
LLENGUA AMB TÀPERES TÀPERES | RAFEL PERELLÓ
PEIX A LA MALLORQUINA
RAÏM | PAU NAVARRO
TARDOR
ESPINACS AMB PINYONS ALL | ANTONI PINYA
ESCUDELLA FRESCA MONGETES | ESCOLA D’HOTELERIA
LLAMPUGA AMB SOFREGIT HERBES | MARGA COLL
BULLIT DE PEIX PEIX | ÓSCAR MARTÍNEZ
COCA DE PEBRES FARINA | MARIA SOLIVELLAS
BONÍTOL EN ESCABETX VINAGRE | RAFEL PERELLÓ
FIDEUS PAGESOS PORRO | JOAN MARC
CARQUINYOLS LLIMONA | CATI PIERAS
ESTIU
COCA DE VERDURA ESPINACS | ÓSCAR MARTÍNEZ
TUMBET AMB MOLLS LLORER | MARGA COLL
CALAMARS-ESPINACS PEBRE | MARIA SOLIVELLAS
CONILL AMB CEBA CEBA | RAFEL PERELLÓ
ENSALADA PAGESA SAL | JOAN MARC
ARRÒS AMB MOLLS ARRÒS | PAU NAVARRO
MAGRANA D’ALBERGÍNIES ALBERGÍNIA | ESCOLA D’HOTELERIA
TREMPÓ AMB CIURONS FONOLL MARÍ | ÓSCAR MARTÍNEZ
GATÓ D’AMETLES
AMETLA | CATI PIERAS
HIVERN
ESCUDELLA DE CIURONS PASTANAGA | ANTONI PINYA
COLFLORI OFEGADA COLFLORI | JOAN MARC
FAVA PARADA CARABASSA | SALVADOR GIL
LLOM AMB COL SOBRASSADA | ESCOLA D’HOTELERIA
AGUIAT DE LLENTIES LLENTIES | CATI PIERAS
SÍPIA AMB CEBA OLI D’OLIVA | PAU NAVARRO
PANCUIT TOMÀTIGA | RAFEL PERELLÓ
PROGRAMA
Receptari
Entorn comunitari
PETICIÓ DE MATERIAL
ENTITAT DE LA QUAL DEPÈN
Conselleria de Salut. Direcció General de Salut Pública i Participació.
CONTACTE
ALTRES ENLLAÇOS D'INTERÈS
Unesco Mallorca Predimed Codnib Escola d’Hoteleria de les Illes Balears Idisba CiberOBN